Як заблокувати сайт в Google Chrome?

Основні теги статті:

  • Розширення для Google Сhrome Getblocksite
  • заблокувати сайт в Google Сhrome
  • блокування сторінок у гугл хром, блокування коненту
  • батьківський контроль в гугл хром
  • фокосування на роботі, продуктивність

Блокування інтернет сторінок у браузері є популярною формою обмеження доступу до веб-сайтів. Таке блокування використовується зокрема батьками для контролю діяльності своїх дітей, а також організаціями чи навчальними закладами, які хочуть контролювати доступ до конкретних ресурсів, наданих співробітникам чи учням.  Також, багато користувачів використовують цей механізм для блокування шкідливих, небезпечних сайтів (які вони можуть отримати за допомогою перенаправлення посилань), не бракує також й користувачів, які просто хочуть обмежити доступ до певних сайтів які відволікають іх від роботи чи навчання, розпорошують увагу чи просто крадуть такий дорогоцінний для продуктивності час.  Задумайтесь, у кожного на певно є такого типу сайти наприклад, соціальні мережі, відео хостинги, сайти для дорослих доступ до яких варто обмежувати задля корисніших цілей.

Та незалежно від причини, по якій ви хочете заблокувати сайт у Google Chrome, нижче ви знайдете просте та популярне рішення яке, дотого ж, цілком безкоштовно дозволить це зробити. Так склалося, що  Google Chrome не має вбудованого механізму блокування веб-сайтів, тому найкращим рішенням буде використання сторонього розширення для браузеру (плагіна).  Саме таке рішення є найефективніше там, де потрібно обмежити інших користувачів на конкрентому ПК, але воно також, цілком підходить і для власного самообмеження чи самоконтролю.  Зрештою, як адміністратор, ви завжди можете змінити налаштування, і це не обмежить вашу свободу доступу до веб-сайтів. Хороше розширення дозволяє не тільки блокувати веб-сайти, а й контролювати пов’язаний з ними робочий час.

Розширення GetBlockSite для Google Chrome

Кілька слів як користуватися розширенням GetBlockSite для блокування сайтів в гугл хром , яке доступне безкоштовно в репозиторії розширень Google Chrome .

Розширення GetBlockSite пропонує, серед іншого:

  • можливість блокувати веб-сайти, соціальні мережі, відехостинги, ігри, дорослий контент
  • блокування сторінок, що містять певні ключові слова в адресі,
  • обмеження доступу до веб-сайтів через додатковий рівень захисту шляхом ведденя паролю,
  • створення білих списків.
  • можливість налаштувати блокування одного або цілого списку сайтів згідно розкладу, наприклад блокуйте доступ до соціалних мереж з понеділка по пятницю з 9 до 17 години.

Особливо цікава фунція за можливість заблокування конкрентонго сайту який відкритий в гугл хроме в один клік.

заблокувати сайт в Google Chrome

Як заблокувати веб-сайт в Google Chrome?

Встановіть розширення GetBlockSite для Google Chrome і додайте блокування веб-сайтів. Це легко:

  1. Розширення GetBlockSite доступне в репозиторії розширень Google Chrome  або на офіційному сайті розширення.
  2. Знайдіть розширення Get Block Site та встановіть його в Google Chrome.
  3. Після завершення інсталяції відкриється сторінка привітання. Завершіть налаштування згідно інструкції та та активуйте розширення.
  4. Після активації розширення ви можете відразу почати додавати заблоковані веб-сайти.

Найважливіші функції розширення BlockSite

BlockSite має зручний інтерфейс та обмежену кількість функцій, дякуючи чому розширення надпросте в користування і виконує тільки своє основне завдання точно так, як і має. Після першого запуску ви відразу побачите список заблокованих веб-сайтів. Додайте більше сайтів до списку, ввівши адресу та натиснувши кнопку ADD:

заблокувати сайт в Google Chrome

Для вибраних веб-сайтів ви можете перевірити параметр режиму білого списку , який зробить веб-сайт видимим/доступним. Таким чином, ви можете тимчасово вимкнути блокування веб-сайтів, не вводячи їх адреси повторно.

Для того щоб додати захист паролем до заблокованих веб-сайтів, можна виристати один з двох варіантів:

  • Захист паролем всього розширення GetBlockSite, тобто накласти захсит на   параметри GetBlockSite : це створить захисний шар на налаштуваннях розширення. Кожного разу, коли ви чи інший користувач намагатимется змінити налаштування, розширення запитуватиме пароль авторизації для збереження змін.
  • Захист конкретного веб-сайту паролем / розширення вимагатме пароль для доступу до заблокованих сайтів : це створить рівень захисту на веб-сайтах. Якщо ви хочете перейти на заблокований сайт, вам потрібно ввести пароль авторизації, встановлений у розширенні.

І один і другий варіант легко наштувати в інтрефейсі самого розширення: просто натисніть значок розширення у вікні браузера, а потім значок шестірні , щоб потрапити до екрана конфігурації GetBlockSite або пейдіть в налаштування на екрані одного з попереднього заблоканих сайтів.

заблокувати сайт в Google Chrome

Все там же у правому куті екрана натисніть значок нашатувань , щоб розгорнути параметри, або перейдіть до налаштувань. Де ви зможене нашатувати власний Робочий режим , який дозволяє встановити таймер для веб-сайтів, які ви відвідуєте. Це рішення стане ідеальним для для контролю часу перерви та роботи, оберіть робочі години та дні й заблокуйте в цей час усі сайти які можуть заважати вам зосередитися на роботі.

заблокувати сайт в Google Chrome

Звичайно, жодне рішення не зможе збільшити вашу продуктивність саме по собі, проте автори розширення GetBlocksite впевненні що при достатній мотивації іх продукт ефективно допоможе усім позбутися непотрібного серфінгу в інтернеті та шкідливих звичок і цим самим зосередитися на тому що найважливіше.

Будемо ряді вашим коментарям

      Залишити відгук

      skilsful.com
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Порівняти курси
      • Total (0)
      Порівняти
      0
      Loading...
      Shopping cart