Allegro Smart! Тиждень великих знижок на польському маркетплейсі

Allegro – це найбільша у Польщі онлайн платформа інтернет покупок. На ній ви зможете знайти товар на будь-який смак та гаманець, щобільше, зовсім не обов’язково перебувати фізично в Польщі, щоб купити на алегро деякі типи товарів за значно дешевшими цінами. Раніше ми випускали матеріал про те як купувати на алегро та доставити в Україну.

Як доставити читай за посиланням

Cервіси

Як купити на польському Allegro та доставити в Україну.

Тема сьогоднішньої статті – Allegro (Алегро). Як зареєструватися, оплати та доставити …

А якщо ви зараз ще й  фізично знаходитесь в Польщі, то в рамках фестивалю Аллегро смарт можна ще й отримати знижку на  саму доставку у вигляді підписки, що дозволить  економити на покупках протягом усього року

Отож фестивль знижок на allegro.pl рзповідаємо всі деталі.

Тиждень Allegro Smart! триватиме з 15 травня по 21 травня, і включатиме майже всі категорії товарів: від електроніки, товарів для дому та іграшок до товарів для краси, здоров’я і супермаркету. Тут кожен знайде щось для себе!

Особлива позначка “Гарантовано найнижча ціна” дає впевненість покупцям, що вони знайдуть найдешевші пропозиції на платформі Allegro. Команда Allegro щодня перевіряє сотні тисяч пропозицій в найбільших інтернет-магазинах і гарантує, що їхня ціна буде найкращою. Якщо протягом 72 годин після покупки товару на Allegro ви знайдете кращу пропозицію і повідомите про це Allegro, ви отримаєте відшкодування різниці в ціні у вигляді ваучера, який можна використати на платформі. Акційна пропозиція діє до 21 травня, а максимальна сума відшкодування складає 200 злотих.

Кожна акційна пропозиція на платформі Allegro відповідає вимогам директиви ЄС Omnibus. Це означає, що ви побачите найнижчу ціну на товар, яка була дійсною протягом останніх 30 днів перед знижкою.

А ще є чудові переваги для власників карти Allegro Smart! Вони отримують доступ до тисяч пропозицій з позначкою “Smart! Only” і безкоштовну доставку до поштоматів, пунктів самовивозу та кур’єрську доставку додому безкоштовно.

Якщо ви ще не є передплатником Allegro Smart!, ви можете скористатися пробним періодом Smart! for Start і отримати до 5 безкоштовних доставок протягом 3 місяців. А для тих, хто вирішить придбати передплату, Allegro підготувало спеціальну акцію: річна передплата на 10 злотих дешевше до 21 травня.

allegro smart

Акція діє з 8 по 21 травня для нових членів, користувачів з місячним абонементом, а також для учасників програми Smart! Family та поточних передплатників річного пакету за 14 днів до закінчення поточного розрахункового періоду. Знижка в 10 злотих надається лише на перший Allegro Smart! Найнижча ціна річної передплати за останні 30 днів перед акцією становила 59,90 злотих.

Не упустіть можливість купити товари за найвигіднішими цінами на польському маркетплейсі Allegro!

Будемо ряді вашим коментарям

      Залишити відгук

      skilsful.com
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Порівняти курси
      • Total (0)
      Порівняти
      0
      Loading...
      Shopping cart