Вивчай польську мову онлайн БЕЗКОШТОВНО

Вивчення іноземної мови – справа не з легких, а особливо, коли вивчаєш самостійно. Однак, ніхто не каже, що це неможливо. В теперішніх часах, коли пандемічні обмеження впроваджують корективи в наше життя, освітні програми переходять в “on-line”. Пропонуємо Вашій увазі список безкоштовних онлайн-курсів які допоможуть вивчити польську мову . Курси польської допоможуть у навчанні як початківцям, так і тим, хто освоїв початковий рівень та хоче вдосконалюватись.

польську мову онлайн


“Польською Польщею” (Po Polsku Po Polsce) – безкоштовний онлайн-курс польської для початківців, який знайомить з мовою в досить оригінальний спосіб. Ви потрапляєте у Польщу, мандруючи її теренами. Під час цієї подорожі маєте змогу не лише пізнавати мову, але й культуру та історію Польщі вцілому, а також кожного регіону окремо. Матимете можливість навчитися основ польської граматики, виконавши цікаві розважальні тести. Тим хто захоче осягнути рівня А1 потрібно буде відразу розпочати курс повністю польською, іншої можливості не передбачено. У цьому велика перевага курсу, оскільки найкраще вчити мову у мовному середовищі, де немає можливості спілкуватися іншою мовою, крім польської – у нашому випадку 🙂


польську мову онлайн

Люблінський Університет Натхнення (Lubelski Uniwersytet Inspiracji) пропонує курс, який охоплює лексичний та граматичний матеріал на рівні В1. Перш за все, таких мовних компетенцій, як: розуміння письмових текстів та граматична правильність. Враховуючи потреби людей, які вивчають польську мову на цьому рівні прогресу, також підготовлені фонетичні та орфографічні вправи. 

Мультимедійні презентації граматичного, фонетичного чи орфографічного матеріалу, окрім основних цілей, мають сприяти розвитку навичок розуміння аудіювання. Оволодінню новим лексичним матеріалом сприяють не лише вправи, але й чіткі визначення, що супроводжують слова, а в багатьох випадках і цікаві ілюстрації. Доступ до курсу повністю безкоштовний. Курс є чудовою підготовкою для іноземців, які хочуть розпочати освіту в стінах люблінських університетів, а також для усіх охочих розвивати свої знання польської.


Протягом 40 уроків ви зможете стежити за долею Ігора, який, підбадьорений сестрою Ольгою та її чоловіком Яцеком, приїжджає з України на навчання в Люблін і завдяки допомозі Кшисека – друга в гуртожитку, він знайомиться місто і бере активну участь у студентському житті. Курс вдало ілюстрований, завдяки чому вивчати нову лексику та пізнавати цікаві місця в Любліні буде набагато простіше. Щоб зробити пригоду з польською мовою ще цікавішою, на учасників курсу також чекають загадки та жартівливі істоії, подані у формі коміксів.
Цей курс ідеально підійде особам, які хочуть отримати сертифікат мовних курсів.

Polskijazyk.pl пропонує безкоштовний онлайн-курс від початкового рівня до рівня B1. Для того, щоб розпочати курс, Вам потрібно буде зареєструватися на порталі та за допомогою особистого кабінету розпочати курс згідно інструкції. Курс охоплює весь спектр вправ, що розвивають слухання, мовлення, писання та читання. Навчальний план поділений за темами та розділами. Увесь матеріал зручно структурований.

польську мову онлайн

Ви з легкістю зможете вивчити нові слова разом з LingoHut. Цей сайт абсолютно безкоштовно замінить Вам розмовник.

польську мову онлайн

MówićPoPolsku пропонує безкоштовні матеріали для тих, хто починає вчити мову. На цій платформі Ви знайдете файли, які допоможуть Вам покращити польську вимову: відео та аудіозаписи, починаючи з алфавіту. Сторінка англійською мовою, для зручності в браузері за допомогою правою клавіші можна перекласти сторінку мовою регіону, який зазначений у налаштуванням вашого гаджету.

Ще одним ресурсом, вартим уваги для самостійного вивчення польської мови є російськомовна сторінка Lingust . Тут Ви зможете знайти завдання, за допомогою яких здобудете навички, розраховані на розвиток розмовного мовлення. Особливою простотою відрізняється спосіб подачі граматики.

Наступним, вартим уваги російськомовним ресурсом є OLZ.BY, котрий створений передусім для вивчення польської мови. На цьому порталі Ви знайдете нестандартний підхід до вивчення мови. Курси створені на основі польських фільмів, пісень, серіалів та мультфільмів. Між іншим, знайдете тест для визначення рівня знання мови.
Також, тут можна знайти корисні поради для тих, хто планує емігрувати в Польщу.

Варто звернути увагу на багатомовну платформу PolskiInfo Вона стане в нагоді тим, хто хоче досягти рівня А1 – А2. Портал створено лінгвістами з України, Чехії, Словаччини, Словенії, Литви, Німеччини та Росії.

Кращі онлайн школи та курси польської мови за версією  Skilsful для тих, хто планує вивчати польську мову або хоче підтягнути свій рівень.

Будемо ряді вашим коментарям

      Залишити відгук

      skilsful.com
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Порівняти курси
      • Total (0)
      Порівняти
      0
      Loading...
      Shopping cart