Дієві курси для вивчення англійської мови

На даний момент англійська мова є найбільш поширеною мовою у світі. На ній розмовляє 1,5 млрд. людей. І це не дивно, бо для особи, яка опанувала англійську, відкриваються двері у світ можливостей.

Отримання перспективної роботи, можливість подорожувати, знайомитися з новими людьми, вивчати культуру, без труднощів поглинати контент англомовних контент-мейкерів і т.д.

Також не секрет, що вивчення мов розвиває інтелектуальні здібності. Через те, що в школі англійська мова завжди асоціювалась з чимось нудним, деякі навіть не бажають навіть почати. Для того, щоб змінити ваше уявлення про довгі нудні лекції, створили підбірку високоефективних та технологічних шкіл які пропонують курси англійської мови, де вся інформація подається цікаво та якісно.

ENGLISHDOM

Онлайн-курси, які займають 50 хвилин вашого часу 2-3 рази на тиждень, і воно справді того варте, тому що мають сучасний підхід до навчання.

Все проходить по скайпу в зручному місці, в будь-який час, з носіями англійської мови, та з викладачами, які мають високу кваліфікацію. 

Заняття проходить в цифровому підручнику, матеріали уроку, словник- доступні завжди.

Ви маєте змогу практикувати розмовне мовлення та подолати мовний бар’єр, заводити нові знайомства за допомогою розмовного клубу.

Також Englishdom має персональний мобільний додаток, в якому ви можете спокійно робити домашнє завдання та вчити нові слова.

Перший урок є безкоштовним, для знайомства з навчанням-  https://www.englishdom.com/ua/

ICAN

Онлайн-уроки різних вікових категорій, для роботи, підготовки до екзамену і т.д. 

Великим плюсом вважається індивідуальні програми, які створюють висококваліфіковані викладачі, з філологічною освітою, кожен готовий стати вам найкращим другом та є зацікавленим у вашому результаті.

Тривалість уроку 50 чи 90 хвилин, графік, місце можна вибирати самостійно, що дуже добре, бо не завдає зайвих клопот.

Також є безкоштовні приємні бонуси: 

Перший пробний урок 30 хвилин

Звіт після кожного заняття 

Доступ до платформи І/або інших матеріалів

Сертифікат з закінчення навчання 

Безкоштовний пробний урок діє лише на заняття з локальним викладачем- https://ican-school.com/

EASYENGLISH

Курс з професійною командой викладачів- це 47 майстрів своєї справи, мотивують навчатися та досягати своїх цілей. З вами буде працювати найкращий для вас викладач: веселий, комунікабельний, суворий чи вимогливий. Кожен пройшов ретельний відбір та екзамен, тому немає приводу хвилюватися на рахунок кваліфікації викладача.   

Дякуючи цьому курсу можна забути про гору роздруківок, великих підручників, всі матеріали будуть зберігатися в вашому особистому кабінеті (матеріали, словник, вправи, розклад).

Навчатися можна з ПК чи з смартфона в будь-якій точці світу. 

Щоб ближче познайомитися с програмою курсу забронюйте пробний безкоштовний урок на сайті-https://easyenglish-school.com.ua/

SPEAK UP

Міжнародна мережа шкіл англійської мови, понад 20-ти років на ринку освіти. Працюють по унікальній методиці- Blended Learning.

Змішана форма, поєднання аудиторного навчання з елементами електронного, в якому використовуються спеціальні інформаційні технології.

Доступ до матеріалів та класів відкритий в будь-який час і в будь-якому місці, тому проходити уроки англійської зручно, навіть якщо ви не в Україні, або ж поєднуєте навчання з роботою.

Командуючі школи є кваліфіковані викладачі англійської мови, які прагнуть вирішувати складні завдання у сфері викладання та завжди підтримують учнів

Сайт-  https://speak-up.com.ua/

ALOHA

перша в Україні мовна offline школа, яка повноцінно перейшла в груповий online формат навчання, зберігши при цьому атмосферу реальних offline занять.

Головне, що хочеться підкреслити- це інноваційна система навчання, більш ефективніший підхід до формування навичок, що відповідають особливостям функцій мозку дорослої людини.

Викладачі мають міжнародні сертифікати та великий досвід роботи з дорослими студентами.

Навчання проходить на власній інтерактивній платформі, де ви також можете знайти корисні чек-листи, презентації та записи занять, що дуже зручно, у випадку пропуску заняття можна швидко реабілітуватися. 

Жодної води, використовується тільки дієві способи вивчення англійської мови. 

Ви можете скористатися цілим пробним тижнем та пройти безкоштовний усний тест на рівень знання мови- https://aloha.ua/

FRIENDS Club Online

Якщо ви хочете вивчати англійську мову, не витрачаючи багато сил та часу, але щоб при цьому це було якісно і цікаво- вам сюди. 

Сучасні френд-викладачі мають великий досвід, освіту, хороші комунікативні навички і точно зможуть порозумітися з кожним. Доречі можна самому вибирати собі викладача, який до вподоби.

Ще одним значним плюсом школи є методика, на якій буде куди цікавіше вивчати мову

Також ви отримаєте особистий кабінет, де виконуватимете домашні завдання, відстежуватимете свій успіх

FRIENDS Club Online-це чудова можливість отримати необхідні знання в комфортних для себе умовах.

Проходьте онлайн-тест на визначення рівня знань- https://www.friendsclub.online/

INTELLIGENT ACADEMY

Онлайн-курси  з індивідуальними та груповими заняттями. Викладають загальну англійську та корпоративну, для бізнесу та IT компаній

Викладачі з 9-ти літнім стажем, фахівці у своїй справі завжди раді допомогти, так само особисто відслідковуватимуть ваш прогрес на персональній платформі, де ви також можете знайомитися з додатковим матеріалом, поповнюючи словниковий запас і прокачуючи свої вміння.

Що не менш важливо школа має особливу комунікативну методику викладання від Оксфорда та Кембриджа, яка сфокусована на розмовній практиці. 

Сайт- https://intelligent.academy/

BUSINESS ENGLISH ACADEMY

Центр корпоративного вивчення англійської мови з успішною освітньою історією в Україні та за кордоном. Таке навчання ідеально підійде для людей з метою просування бізнесу використовувати англійську мову.

Різні бізнес-тренінги, конференції англійською мовою, вас навчать спілкуватися з клієнтами та замовниками, використовуються ефективні методики націлені на ваш результат.

 English Performance Evaluation – авторська методика, яка визначає готовність співробітника до роботи в іноземних компаніях, а також оцінює удосконалення навичок у сфері бізнес англійської. Прикладом гарної роботи є їх клієнти: Otpbank, Netpeak, Danone, Monobank, etc.

Навчання доступне і для організацій і для фізичних осіб, спеціально для вас підбирають програму та докладають максимум зусиль для вашого успіху.

Сайт- https://be-english.com.ua/o-nas/

Будемо ряді вашим коментарям

      Залишити відгук

      skilsful.com
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Порівняти курси
      • Total (0)
      Порівняти
      0
      Loading...
      Shopping cart