Топ 7 шкіл з вивчення англійської мови

Не маючи постійного спілкування наживо, будь-яку іноземну мову вивчити непросто, англійська не виключення. Та зовсім  інша справа – з перших днів побудувати свій процес навчання таким чином, аби була можливість постійної практики по ходу виправляючи помилки. Ще краще – займатися за індивідуальним графіком онлайн зі зручного для вас місця. А той час який зазвичай йде на збори та дорогу до репетитора чи офлайн школи, витрачати на корисні справи або відпрацювання домашнього завдання. Для того, щоб організувати свій процес навчання саме таким чином, потрібно не багато – вибрати онлайн школу. Благо, що на ринку вистачає пропозицій для усіх можливих запитів та очікувань потенційних студентів. Тут можливе як необмежене спілкування онлайн через скайп чи зум, інтерактивні тренажери та цікаві пояснення складних граматичних тем. Залишилося тільки вибрати ту онлайн яке підійде саме вам. В цій статті хочемо поділитися нашим топом шкіл для вивчення англійської мови онлайн, яке повинна допомогти вам зробити правильний вибір. 

англійської

Кращі онлайн школи англійської мови за версією Skilsful для тих, хто планує вивчати англійська мову або хоче підтягнути свій рівень.

Speak Up

англійська мова онлайн

сайт www. speak-up.com.ua

Міжнародна школа Speak Up заснована в 2000 році в Польщі і є однією з найбільших мереж мовних шкіл. Наші школи є в 11 країнах на 4 континентах, загальна кількість студентів вже перевищило 400 тис. Осіб. В Україні працює 15 шкіл Speak Up в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові та Кривому Розі. Постійно вчиться близько 10 тисяч студентів. Навчаючись в Speak Up, Вам не доведеться ламати свій звичний графік.  Гнучкий графік – дозволить Вам займатися в зручний час і самостійно формувати розклад своїх занять, включаючи заняття з викладачами та індивідуальні консультації. А ще при першому відвідуванні школи Ви познайомитеся з Вашим куратором, який буде допомагати Вам протягом усього періоду навчання. При вивченні англійської мови використовуються унікальні дидактичні рішення, використовуючи новітні технології. Учням надається  доступ до класів і матеріалів в будь-який час і в будь-якому місц, за допомогою смартфона або планшета у вас завжди буде доступ до онлайн-курсу.

Speak Up пропонує 15 рівнів навчання. Стартовий рівень студента визначається шляхом тестування. Кожен рівень передбачає 20 занять в мультимедіа класі, 20 занять з викладачем, 20 самостійних занять з книжкою і індивідуальні консультації. Види занять взаємодоповнюють один одного і включають вправи на граматику, підвищення словникового запасу, практику вимови.

Дивитися всі програми Speak Up на сайті

EnglishDom

англійської
анг

сайт www.englishdom.com

З цією платформою своєї мети досягли більше 10 000 чоловік. Тут обіцяють уроки дешевше, ніж в оффлайн, і те, що англійську викладатимуть високваліфіковані викладачі.  У Englisgdom – більше 200 фахівців, всі вони пройшли багатоетапний відбір, у кожного – педагогічну освіту, постійне підвищення кваліфікації. На сайті у вільному доступі викладають корисні матеріали. 
Уроки проходять один на один з педагогом, тривалість – 50 хвилин. Все побудовано на інноваційному цифровому підручнику, за прогресом спостерігає куратор. Тренер може бути російськомовним або носієм мови (коштує дорожче) і підбирається індивідуально з урахуванням планів, характеру учня та його інтересів. 

Дивитися всі програми EnglishDom на сайті

Skyeng

англійської

Сайт: www.skyeng.ru 

Найбільша онлайн-школа Європи, постійно в ній навчається 83 тисячі людей. Школа підлаштовується під графік студента, шукає для нього цікаві теми і відповідного за інтересами, темпераменту куратора. Програми для дітей (4-9 років), школярів (10-18 років) і дорослих. Вже на безкоштовному пробному уроці педагог визначить рівень і складе план навчання. Він будується за комунікативною оксфордскою методикою з інтерактивними вправами. Матеріали залишаються у вільному доступі. За заняттями стежить особистий методист, разом з ним викладач аналізує прогрес студента і може коригувати програму. Ще є спілкування з іншими учнями в чаті. Є розширення для браузерів, з ними можна додавати незнайомі слова в словник з інших сайтів, дивитися відео на Netflix, Amediateka, Amazon Prima з субтитрами. Випускникам видають диплом. 

Дивитися всі програми SkyEng на сайті

Lingualeo

англійської

сайт www.lingualeo.com

Lingualeo – це один з найпопулярніших сервісів вивчення англійської мови в ігровій формі. Онлайн-майданчик налічує більше 17 мільйонів зареєстрованих користувачів. Сервіс має багатий вибір видів тренувань і допомагає вивчати англійську мову в легкій і доступній формі.

На першому кроці сервіс попросить відповісти на основні питання про вашому стать і вік, бажаної тривалості щоденних занять, поточних навичках, інтересах та на якому етапі ваша англійська зараз. Другий крок визначить ваш поточний словниковий запас. Lingualeo запропонує слова різного рівня складності загальної та спеціальної спрямованості. Ви відзначаєте ті слова, які знаєте, невідомі ж – відразу потрапляють на подальше вивчення на тренуваннях. Третій крок визначить ваші знання граматики. При проходженні тесту ви зіткнетеся з відомими правилами англійської мови. Наприклад, використання прийменників і артиклів, формування порівняльних ступенів прикметників, фразові дієслова, побудова речень в кожному з часів, умовні пропозицію і інше. Заключний четвертий крок – це вибір мети навчання. Даний етап допоможе визначити, які саме навички варто розвивати.

Після виконання всіх чотирьох кроків Lingualeo сформує для вас персональну стрічку тренувань у вкладці «Завдання». Тут щодня будуть з’являтися нові уроки, відео, текст і інший контент згідно вашим інтересам, цілям і поточного рівня знання мови. У будь-який момент часу ви можете змінити стрічку завдань. Для цього потрібно поміняти інтереси і вибрати актуальні для вас теми.

Дивитися всі програми Lingualeo на сайті

Puzzle English

англійської

сайт puzzle-english.com 

Платформа з безкоштовними віртуальними класами. Для відвідувача, в день доступні: кілька десятків фраз для тренування граматики, письма та сприйняття на слух, 5 хвилин подкастів, гра і фрагмент книги. В такому форматі, безкоштовно можна займатися необмежну кількість часу. Якщо ж ви бажаєте зняти обмеження, та отримати більше контенту, можна скористатися одним з преміум тарифів.  Оплата навчання актуальна, якщо з’являється потреба в знятті даних обмежень. Результати минулих онлайн-курс оцінюються, виходячи з якості виконання ними підсумкових завдань (переклад, відеопазли, тренажери). Пропонуються програми ігрового формату для дітей, курси для початківців, самовчителі, діалоги, словники, посилання на англомовні сайти. Є опція «Особистий план», якою можна користуватися безкоштовно протягом тижня та протестувати всі переваги преміум доступу.

Можна почати з нуля, підтягнути знання за шкільною програмою або досягти впевненого рівня володіння англійською …

 Дивитися всі курси Puzzle English на сайті

Ешко

сайт www.eshko.ua

Одна з найстаріших дистанційних міжнародних мовних шкіл, тут 10 напрямків для різних стартових рівнів. Учень працює самостійно по 30 хвилин в день, також у нього є особистий викладач. Майданчик позиціонує свої заняття як легкі і доступні для розуміння. Є безкоштовний пробний урок. Далі відпрацьовуються читання, аудіювання, говоріння та письмо, після педагог дає міні-комплекси для самоконтролю. У вартість входять Skype-консультації, вебінари, на яких можна спілкуватися наживо з експертом, і потрібні матеріали – від аудіо для опрацювання вимови до збірок вправ і домашніх завдань. Деякі матеріали зберігаються в особистому кабінеті, деякі приходять посилкою на будинок. В кінці курсу – свідоцтво російською та англійською, сертифікат московського фінансового-юридичного університету встановленого зразка. Дивитися всі програми Ешко на сайті

 

Iknow

англійської
ананг

 сайт  www.iknoweng.com

iknow Школа Англійської – здійснює заняття в форматі онлайн і кожен клієнт отримує індивідуальний урок з особистим викладачем. План занять підлаштовує під клієнта, уроки тільки в зручний час і графік занять дає можливість розвиватися, вчитися і при цьому бути в комфортних умовах. Кожен успіх клієнта відзначається балами, які надалі можна обміняти на реальні подарунки! iknow стане вашим надійним другом і помічником у сфері вивчення англійської мови.

Після проходження реєстрації на сайті, необхідно дочекатися дзвінка консультанта. Він перевірить дані, відповість на питання і призначить дату тестового безкоштовного уроку для перевірки рівня початкових знань. Далі, після оплати, учень отримує доступ до особистого кабінету. У ньому зберігається вся інформація по обраному курсу, необхідна література, словники та зошити. Тобто додатково купувати нічого не треба. Тут же можна виконувати домашнє завдання, відстежувати інформацію по ньому (коментарі, перевірку і т. Д.), Вести календар.

Всього школа пропонує 12 рівнів навчання, в кожному з яких по 40 індивідуальних уроків. Заняття проходять один на один з викладачем, що дає можливість займатися в комфортному темпі. Після закінчення курсу видається цифровий сертифікат і відкривається доступ на наступний рівень.

Дивитися всі програми Iknow на сайті

Будемо ряді вашим коментарям

      Залишити відгук

      skilsful.com
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Порівняти курси
      • Total (0)
      Порівняти
      0
      Loading...
      Shopping cart